AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin taşındığını görmek

Kahve falında sevdiğinin taşındığını görmek

Kahve falında sevdiğinin taşındığını görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin taşındığını gördüyseniz:

  • Yani, bırakın herkes kendi bildiği gibi yapsın.

Kahve falında sevdiğin birinin taşındığını görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin taşındığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin taşındığını görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin taşındığını görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kızına daima sahip çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında önceki evine taşınmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında eski binaya taşınmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni güzel eve taşınmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir yere taşındığını görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir