AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden utanmak

Kahve falında sevdiğinden utanmak

Kahve falında sevdiğinden utanmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden utanmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, fazla şikayet etmeksizin belli düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.Çevrenizde değişiklik yapmanızı sağlayacak fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında sevdiğinden utanmak aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında çok utanmak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babadan utanmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında utanmak korkmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına inanılır.

Kahve falında kadından utanmak malını ve parasını sağlama alacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken utanmak büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında bir şeyden utanmak edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliden utanmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir