AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden hediye aldığını görmek

Kahve falında sevdiğinden hediye aldığını görmek

Kahve falında sevdiğinden hediye aldığını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, malının da hiç olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinden hediye aldığını gördüyseniz:

  • İyimser olmaya çalışın.

Kahve falında sevdiğinden hediye aldığını görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin hediye aldığını görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında saat hediye aldığını görmek o kimselerden menfaat göreceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinden hediye aldığını görmek işlerinde berekete kavuşacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tesbih hediye aldığını görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek hediye aldığını görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol saati hediye aldığını görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın hediye aldığını görmek dileklerinin yerine geleceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir