AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızın görmek

Kahve falında sevdiğin kızın görmek

Kahve falında sevdiğin kızın görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, dertleri biteceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızın gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Kahve falında sevdiği kızı kurtarmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı gelinlikle görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini bir kızla görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın parmağında yüzük görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızı evlenirken görmek doğruluktan ayrılmayacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızla çıkmak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın elini öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla mutlu olmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir