AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin erkekle uyumak

Kahve falında sevdiğin erkekle uyumak

Kahve falında sevdiğin erkekle uyumak kötü haberler alacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin erkekle uyumak gördüyseniz:

  • Yanlış alanlara para yatırabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin erkekle uyumak üzüntülerin daha da artacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkekle uyumak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla uyumak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla uyumak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yanında uyumak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, huzur ve kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin uyuduğunu görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin uyuduğunu görmek muradına eremeyeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle uyumak alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir