AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinin seni sevdiğini görmek

Kahve falında sevdiğin birinin seni sevdiğini görmek

Kahve falında sevdiğin birinin seni sevdiğini görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin birinin seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Spor yaparak veya hareketli bir aktiviteyle bunu üzerinizden atın.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin seni sevdiğini öğrenmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında seni sevdiğini söyleyen birini görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin seni sevdiğini söylemek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin seni sevdiğini görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının seni sevdiğini görmek aile hayatının bozulacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin seni çağırdığını görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir