AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği öğretmenini görmek

Kahve falında sevdiği öğretmenini görmek

Kahve falında sevdiği öğretmenini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği öğretmenini gördüyseniz:

  • Sır tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin bir öğretmenini görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine inanılır.

Kahve falında çok sevdiğin bir öğretmenini görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında en sevdiği öğretmenini görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çok sevdiği öğretmeni görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği bir öğretmenini görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına yorulur.

Kahve falında çok sevdiğin öğretmenini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği öğretmenini görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği öğretmen görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir