AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi ağlarken görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi ağlarken görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi ağlarken görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi ağlarken gördüyseniz:

  • Şanslı durumlar veya fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi ağlarken görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi ağlarken görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kişiyi ağlarken görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin ağlamasını görmek anne baba dualarının alınacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi ağlarken görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayan bir kişi görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ölen bir kişiyi ağlarken görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayan kişiler görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir