AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insanı hamile görmek

Kahve falında sevdiği insanı hamile görmek

Kahve falında sevdiği insanı hamile görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, sevineceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı hamile gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Kahve falında sevdiğin insandan hamile kalmak çok güzel olaylar yaşanacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı hamile görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında hamile insanlar görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında ölü bir insanı hamile görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş insanı hamile görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, anne baba dualarının alınacağına yorulur.

Kahve falında hamile insan görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanı hamile görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir insanın hamile olduğunu görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir