AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği birinin ölümüne ağlamak

Kahve falında sevdiği birinin ölümüne ağlamak

Kahve falında sevdiği birinin ölümüne ağlamak sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği birinin ölümüne ağlamak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamamanız yolunda giden şeyleri aksatabilir.

Kahve falında sevdiği birinin ölümüne ağlamak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ölümüne ağlamak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin ölümüne ağlamak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın ölümüne ağlamak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi ölümüne ağlamak ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin ölümüne ağlamak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin ölümüne ağlamak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına delalettir.

Kahve falında birinin ölümüne ağlamak sevdiği kişilere kavuşacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir