Kahve falında seksen sekiz görmek

Kahve falında seksen sekiz görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, tabiatı kötü olan kişiye rivayet etmektedir.

Kahve falında seksen sekiz gördüyseniz:

  • İş deki durumunuzu veya imajınızı etkileyecek adımlar atmadan önce, fikirlerinizi güvendiğiniz kişilerle paylaşmanızda fayda var.

Kahve falında seksen sekiz görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalettir.

Kahve falında sekiz görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sekiz parmak görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saatin sekiz olduğunu görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulur.

Kahve falında sekine duasını görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sekiz rakamı görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sekiz rakamını görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında sekiz sayısını görmek bazı kaynakların tükeneceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir