AnaSayfa / Genel / Kahve falında seda görmek

Kahve falında seda görmek

Kahve falında seda görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında seda gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında seda ismini görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, bütçesinin daralacağına tabir olunur.

Kahve falında seda görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında seda sayanı görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, rakiplerini alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında sedat görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir