AnaSayfa / Genel / Kahve falında sbs sınavını görmek

Kahve falında sbs sınavını görmek

Kahve falında sbs sınavını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sbs sınavını gördüyseniz:

  • Size duyulan saygının artması, ilerlemenizi sağlayacak ilhamı bulmanıza da yardım edecek.

Kahve falında sınavdan yüz almak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sınavda geçmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sınavı kazandığını görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında girdiğin sınavı kazanamamak sorunların kısa sürede aşılacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sınava geç kaldığını görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında sınava yetişememek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına inanılır.

Kahve falında sınava girmeye çalışmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına delalettir.

Kahve falında sınav görevlisi olmak evine bereket geleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir