AnaSayfa / Genel / Kahve falında şart etmek

Kahve falında şart etmek

Kahve falında şart etmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında şart etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zayıf noktalarından yakalama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında imanın şartlarını saymak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında elektrik şarteli görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın tabir olunur.

Kahve falında şartel görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında şartel indirmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında imanın şartlarını görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şart etmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine delalet etmektedir.

Kahve falında imanın şartlarını söylemek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine yorulur.

Kahve falında islamın şartlarını saymak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir