AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak ekmek

Kahve falında sarımsak ekmek

Kahve falında sarımsak ekmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, galibiyetlerinin artacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında sarımsak ekmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuyla kararlı şekilde uğraşmaya hala hazır olmaya bilirsiniz.

Kahve falında sarımsaklı ekmek görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeye sarımsak ekmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çıkış yolları bulacağına alamet eder.

Kahve falında sarımsak ekmek yemek canının ve malının garantide olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa sarımsak ekmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarımsak ekmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sarımsak soğan ekmek şansının kendisinden yana olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına yorulur.

Kahve falında sarımsak havanı görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ sarımsak yediğini görmek yüksek moralli olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir