AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı boyalı saç görmek

Kahve falında sarı boyalı saç görmek

Kahve falında sarı boyalı saç görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yeni alanlara yöneleceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı boyalı saç gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında sarıya saç boyatmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında saçı sarıya boyatmak kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saçları sarıya boyanmış görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını sarıya boyanmış görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarıya boyanmış saç görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Kahve falında saç kestirip sarıya boyatmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında saçın sarıya boyandığını görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçları sarıya boyatmak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir