AnaSayfa / Genel / Kahve falında sanatçısı görmek

Kahve falında sanatçısı görmek

Kahve falında sanatçısı görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sanatçısı gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da evinizle ilgili atacağınız adımlar yaşam standartlarınızı yükseltmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bayan sanatçı görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sanatçı sevgili görmek başına uğursuzluklar geleceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sanatçı şarkıcı görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile sanatçı görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sanatçı tarafından öpülmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayranı olduğun sanatçıyı görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla öpüşmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen bir sanatçıyı görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir