AnaSayfa / Genel / Kahve falında şan fıstık görmek

Kahve falında şan fıstık görmek

Kahve falında şan fıstık görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şan fıstık gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söylememeli veya yapmamalısınız.

Kahve falında şan fıstığı görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında şan fıstık görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında şanatçı görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında şanlıurfauyı görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında şanlıurfauya gitmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında krem şanti yemek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında şanş oyunu oynamak isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, iftiraya maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şanlıurfa görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir