AnaSayfa / Genel / Kahve falında salavatı okumak

Kahve falında salavatı okumak

Kahve falında salavatı okumak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında salavatı okumak gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Kahve falında salavat okumak darlık çektiği günlerini unutacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salavatı şerife okumak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında salavatı okumak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salavatı şerife okuduğunu görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına yorulur.

Kahve falında salavatı tefriciye okuduğunu görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında salavat okuduğunu görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında salavat duası okumak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında salavatı tefriciye okumak çıkmaza gireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir