AnaSayfa / Genel / Kahve falında salavat getirenleri görmek

Kahve falında salavat getirenleri görmek

Kahve falında salavat getirenleri görmek tabiri caizse can bulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yoksul için zenginliğe, onlardan hayırsızlık göreceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salavat getirenleri gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren başlıklarda iç sesinize kulak vermelisiniz.

Kahve falında kabede salavat getirmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında şeytanı görüp salavat getirmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında salavat getirerek uyanmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide salavat getirmek çok üst mevkilere yükseleceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında salavat çekildiğini görmek fenalıkta bulunmaya, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalettir.

Kahve falında salavat etmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında salavatı şerife görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında salavatı şerife okumak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, gözyaşının dineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir