AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıda akrep görmek

Kahve falında ayakkabıda akrep görmek

Kahve falında ayakkabıda akrep görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çarelere kavuşacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıda akrep gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeli siniz.

Kahve falında ayakkabı içinde akrep görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıda akrep görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının içinde akrep görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işarettir.

Kahve falında iki tane akrep görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında akrep sürüsü görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrep ve örümcek görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette akrep görmek onlara değer vereceğine, zorlukların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz akrep görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir