AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalı çıktığını görmek

Kahve falında sakalı çıktığını görmek

Kahve falında sakalı çıktığını görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakalı çıktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler gayretlerinizi saygıyla karşılıyor.

Kahve falında kadının sakal çıktığını görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, şansın döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadının yüzünde sakal çıktığını görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayanda sakal çıktığını görmek kendisi paralayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalet eder.

Kahve falında sakalı çıktığını görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızda sakal çıktığını görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakalının çıktığını görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakal çıktığını görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakallarının çıktığını görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir