Kahve falında sadrazam olduğunu görmek

Kahve falında sadrazam olduğunu görmek bankadaki hesabının kabaracağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sadrazam olduğunu gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Kahve falında sadrazam olduğunu görmek fal sahibinin de yüzünün güleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında sadrazam görmek gözyaşının dineceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında sadrazam lokumu görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir