AnaSayfa / Genel / Kahve falında sade lokum yemek

Kahve falında sade lokum yemek

Kahve falında sade lokum yemek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında sade lokum yemek gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi ısrarla savunabilir veya bazı kişilerin tarafını tutma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında sade lokum yemek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sade dondurma yemek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında sade ekmek yemek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sade bir gelinlik giymek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında sade düğün görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sade kahve görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sade yağ görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sorunların tarihe karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sade dondurma görmek beklentilerinin yerine geleceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir