Kahve falında saçının boyalı olduğunu görmek

Kahve falında saçının boyalı olduğunu görmek akıllı adımlar atacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında saçının boyalı olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız.

Kahve falında saçlarını kahverengine boyatmak ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında saçımı kızıla boyatmak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında saç boyalı görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını boyalı görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında saç beyaz boya görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, sürekli bağırıp çağıracağına delalet eder.

Kahve falında saçları siyaha boyatmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına yorulur.

Kahve falında saça boya yapmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında saçı kestirip boyatmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir