AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç beyaz boya görmek

Kahve falında saç beyaz boya görmek

Kahve falında saç beyaz boya görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, iflas edeceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye inanılır.

Kahve falında saç beyaz boya gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir.

Kahve falında saçı beyaza boyatmak başının da önüne eğilmesine neden olacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saça beyaz boya görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında saçını beyaza boyatmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına alamet eder.

Kahve falında saç beyaz boya görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını beyaza boyatmak kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işarettir.

Kahve falında saçın sarıya boyanmasını görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına yorulur.

Kahve falında saç boyalı görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı koyu renge boyatmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir