AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını uzun ve güzel görmek

Kahve falında saçını uzun ve güzel görmek

Kahve falında saçını uzun ve güzel görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını uzun ve güzel gördüyseniz:

  • Ailenizden ya da evliyseniz eşinizden kaynaklanan bazı sıkıntılarınız olabilir.

Kahve falında güzel uzun saç görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine delalettir.

Kahve falında saçı uzun ve güzel görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun ve güzel saç görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarının uzun ve güzel olduğunu görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının uzun ve güzel olduğunu görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını uzun ve güzel görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında uzun güzel saç görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında saçları uzun ve güzel görmek onlardan fayda göreceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir