AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını düz görmek

Kahve falında saçını düz görmek

Kahve falında saçını düz görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, ferahlık veren sözler duymaya, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, kötü gününü de paylaşacağına, işlerinin rast gideceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işaret eder.

Kahve falında saçını düz gördüyseniz:

  • İmajınızı kuvvetlendiren işler ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında siyah düz saç görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında saçımı düzleştirmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını düzleştirmek kırgınlıkların geçeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçını düz görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında kendini düz saçlı görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında düz saçlı olmak işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında düz saç görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalet eder.

Kahve falında düz uzun saç görmek tutulan yolun isabetli olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir