AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı siyaha boyatmak

Kahve falında saçı siyaha boyatmak

Kahve falında saçı siyaha boyatmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı siyaha boyatmak gördüyseniz:

  • Aynı hatalara düşmeyin.

Kahve falında siyah boyalı saç görmek saygısını toplayacağına, şeref ve rütbeye delalet etmektedir.

Kahve falında siyaha boyanmış saç görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını siyaha boyanmış görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı siyaha boyanmış görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işarettir.

Kahve falında saçının siyaha boyandığını görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını siyaha boyanmış görmek fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı siyaha boyalı görmek şansızlığın kırılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah saç boyası görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir