AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı açmak

Kahve falında saçı açmak

Kahve falında saçı açmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında saçı açmak gördüyseniz:

  • Kayıplar veya imajınızı olumsuz etkileyebilecek olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında saçlarını açmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına delalettir.

Kahve falında saçını açmak fikirlerinin can bulacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçları açmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında saç örgüsü açmak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dolaşmış saçı açmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç rengini açmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı açmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saç açmak sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir