AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabıkalı görmek

Kahve falında sabıkalı görmek

Kahve falında sabıkalı görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sabıkalı gördüyseniz:

  • Yarım kalan işlerinizi veya projelerinizi tamamlayabilir, yenileri için yer açabilirsiniz.

Kahve falında sabıkalı görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın yorulur.

Kahve falında sabıkalı olduğunu görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, çok para kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sabıka kaydı görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sabıkalı olmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir