AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak yalatmak

Kahve falında ayak yalatmak

Kahve falında ayak yalatmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine inanılır.

Kahve falında ayak yalatmak gördüyseniz:

  • Öyleyse bunu kullanın.

Kahve falında ayak yalatmak elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine delalet eder.

Kahve falında yalvararak ağlamak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin yalamasını görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işarettir.

Kahve falında yalvarıp ağlamak müreffeh bir yaşama sahip olacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yalvararak ağladığını görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yalayan köpek görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, iş için gurbete gidileceğine işaret eder.

Kahve falında yalvararak dua etmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yalvarma görmek yeni yatırımlar yapacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir