AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli renkli balıklar görmek

Kahve falında renkli renkli balıklar görmek

Kahve falında renkli renkli balıklar görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli renkli balıklar gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz sonradan pişman olabileceğiniz kayıplarınız olabilir.

Kahve falında canlı renkli balık görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında büyük renkli balık görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, neşeleneceğine yorulur.

Kahve falında renkli balık tutmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah renkte balık görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renkte balık görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk balık görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında sarı renkli balık görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına delalet eder.

Kahve falında küçük renkli balık görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, merdiven atlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir