AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli balık yakalamak

Kahve falında renkli balık yakalamak

Kahve falında renkli balık yakalamak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, dertlerine derman bulacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli balık yakalamak gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Kahve falında renkli balık yakalamak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına delalettir.

Kahve falında renkli güvercin yakalamak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli muhabbet kuşu yakalamak eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli kuşlar yakalamak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan balık yakalamak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, her zaman çok üzgün olacağına rivayet eder.

Kahve falında nehirde balık yakalamak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında balık elle yakalamak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, en tepkedeki kimse olacağına inanılır.

Kahve falında eliyle balık yakalamak işlerin günden güne bozulacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir