AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş kaz eti görmek

Kahve falında pişmiş kaz eti görmek

Kahve falında pişmiş kaz eti görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, her şeyin gönlünce olacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, karın artacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş kaz eti gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Kahve falında pişmiş kaz eti görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş kaz eti yemek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz eti görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında kaz eti pişirmek gönül sızılarının dineceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaz eti yemek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş keçi eti yemek işlerin eski haline döneceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarı pişmiş et görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında az pişmiş et yemek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, meşakkate düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir