AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş inek eti görmek

Kahve falında pişmiş inek eti görmek

Kahve falında pişmiş inek eti görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş inek eti gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynamalısınız.

Kahve falında pişmiş inek eti yemek rahatının ve huzurunun bozulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş inek eti görmek maddi güç sahibi olacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş inek kellesi görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş inek kafası görmek ticarette yol katedeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş balık eti görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı pişmiş et yemek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalet eder.

Kahve falında ızgarada pişmiş et görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuzu eti görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir