AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş dolma görmek

Kahve falında pişmiş dolma görmek

Kahve falında pişmiş dolma görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, işinde itibar edineceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş dolma gördüyseniz:

  • Kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş dolma biber görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş biber dolması görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalettir.

Kahve falında pişmemiş dolma görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş dolma görmek anne babayla ters düşüleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında dolma ikram etmek onu isyan noktasına getireceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolma doldurmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, sorunlarını çözebileceğine rivayet eder.

Kahve falında dolma kalem almak dileklerinin gerçekleşeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil dolma biber almak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, servet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir