AnaSayfa / Genel / Kahve falında pide vermek

Kahve falında pide vermek

Kahve falında pide vermek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında pide vermek gördüyseniz:

  • Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında sıcak pide yemek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında pide pişirmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında pide görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırından pide almak haklılığının anlaşılacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sucuklu pide görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında peynirli pide yemek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, hükmünün geçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ıspanaklı pide görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında fırından sıcak pide almak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, neşesine kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir