AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcanlı kebap görmek

Kahve falında patlıcanlı kebap görmek

Kahve falında patlıcanlı kebap görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında patlıcanlı kebap gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında patlıcan kebabı görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında patlıcanlı kebap görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, âlim kimselerden feyz alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlıcanlı kebap yemek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş kebap yemek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kebap şişi görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında kebap dürüm yemek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı kebap yemek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine işarettir.

Kahve falında et kebap yemek başarılarının sürekli olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir