AnaSayfa / Genel / Kahve falında paraya ihtiyaç duymak

Kahve falında paraya ihtiyaç duymak

Kahve falında paraya ihtiyaç duymak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paraya ihtiyaç duymak gördüyseniz:

  • Kendinize dönük olacaksınız.

Kahve falında paraya ihtiyaç duymak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, geleceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalet ihtiyacı duymak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ihtiyacı olan birine para vermek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin paraya ihtiyacı olduğunu görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ihtiyacı olana yardım etmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yardıma ihtiyacı olan birine yardım etmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ihtiyaç gidermek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet ihtiyacını gidermek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir