AnaSayfa / Genel / Kahve falında para dağıtıldığını görmek

Kahve falında para dağıtıldığını görmek

Kahve falında para dağıtıldığını görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, sevindirici haberler alınacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para dağıtıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya kurallarınız konusunda esnek olmanız belli başlı anlaşmaların kurtarılmasını ya da geliştirilmesini sağlayabilir.

Kahve falında eşinin para dağıttığını görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt para dağıttığını görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında para dağıtıldığını görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün para dağıttığını görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının para dağıttığını görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin para dağıttığını görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının para dağıttığını görmek ister istemez başının belaya gireceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında para dağıtan birini görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir