AnaSayfa / Genel / Kahve falında palyaço olmak

Kahve falında palyaço olmak

Kahve falında palyaço olmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, malının da hiç olacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında palyaço olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri planlarınıza uyma veya fikirlerinizi tasvip etme konusunda ikna edemeyebilirsiniz.

Kahve falında palyaço olmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Kahve falında palyaço görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına işarettir.

Kahve falında palyaço olduğunu görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak palyaço görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında palyaço kıyafeti görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini palyaço görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir