AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobilden inmek

Kahve falında otomobilden inmek

Kahve falında otomobilden inmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, hayırlı adımlar atacağına, bir yandan cenaze olacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine delalettir.

Kahve falında otomobilden inmek gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Kahve falında otomobilden inmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni otomobile binmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında otomobil çalmak malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine alamet eder.

Kahve falında otomobil çaldırmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Kahve falında otomobille uçmak maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gri otomobil görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı otomobil görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine yorulur.

Kahve falında otomobil binmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, kalp kıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir