AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobil anahtarı almak

Kahve falında otomobil anahtarı almak

Kahve falında otomobil anahtarı almak adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, hüsrana uğrayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otomobil anahtarı almak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Kahve falında otomobil anahtarı görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otomobil anahtarı almak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otomobil lastiği görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi otomobile binmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otomobilde olmak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işarettir.

Kahve falında otomobille geri gitmek onlara çok bağlı olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına yorulur.

Kahve falında siyah otomobil kullanmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında otomobilinin çalındığını görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir