AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomatik silah görmek

Kahve falında otomatik silah görmek

Kahve falında otomatik silah görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otomatik silah gördüyseniz:

  • İnsanlarla iş birlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında otomatik silahla vurulmak sıkıntılara neden olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otomatik silah görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalettir.

Kahve falında otomatik silahla ateş etmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında otomatik vites araba sürmek büyük bir kazanç elde edileceğine, cesaretini yeninden toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otomatik vites araba görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, fesada bulaşacağına işarettir.

Kahve falında otomatik kapı görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında otomatik araba görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında otomatik vites araba kullanmak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir