AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs kullandığını görmek

Kahve falında otobüs kullandığını görmek

Kahve falında otobüs kullandığını görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, işsizin iş bulacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında otobüs kullandığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Kahve falında otobüsü kullanmak sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında iett otobüsü kullanmak işinde verimsiz olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının otobüs kullandığını görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz otobüs kullanmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin otobüs kullandığını görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında otobüs kullanmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına işaret eder.

Kahve falında yolcu otobüsü kullanmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük otobüs kullanmak huzursuz geçen günlerin biteceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir