AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs bindiğini görmek

Kahve falında otobüs bindiğini görmek

Kahve falında otobüs bindiğini görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında otobüs bindiğini gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Kahve falında birini otobüse bindirmek günah işleyeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye otobüsüne bindiğini görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında otobüse bindirmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin otobüse bindiğini görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, haram mala işarettir.

Kahve falında otobüse bindiğini görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında başkasının otobüse bindiğini görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının otobüse bindiğini görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüs bindiğini görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir