AnaSayfa / Genel / Kahve falında otele tatile gitmek

Kahve falında otele tatile gitmek

Kahve falında otele tatile gitmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, fal sahibinin şansının açılacağına delalet eder.

Kahve falında otele tatile gitmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında otele tatile gitmek şerefli bir hayat süreceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otelde tatil yapmak şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine inanılır.

Kahve falında aileyle tatile gitmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında tatile gideceğini görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla tatile gitmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabalarla tatile gitmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla tatile gitmek başarısızlığa düşüleceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet eder.

Kahve falında tek başına tatile gitmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir