AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek ağı ve örümcek görmek

Kahve falında örümcek ağı ve örümcek görmek

Kahve falında örümcek ağı ve örümcek görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işarettir.

Kahve falında örümcek ağı ve örümcek gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen mutlu olacaksınız, sevgi sizi ayakta tutuyor.

Kahve falında örümcek ve örümcek ağı görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında evinde örümcek ağı görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında örümcek ağı görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcek ağı süpürdüğünü görmek her şeyin sarpa saracağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evden örümcek ağı temizlemek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında örümcek ağına dokunmak zorlanacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerinde örümcek ağı görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek ağı görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir