AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümceği üzerinde görmek

Kahve falında örümceği üzerinde görmek

Kahve falında örümceği üzerinde görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, yeni mekânlara gireceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örümceği üzerinde gördüyseniz:

  • Fantezilerinizi kontrol altına almazsanız, duygusal konularda hayal kırıklıkları yaşamanız söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil örümcek görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde örümcek ağları görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun bacaklı örümcek görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında siyah tüylü örümcek görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında iri siyah örümcek görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Kahve falında üzerimde örümcek görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde örümcek görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek ısırdığını görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir